Servicevoorwaarden

Servicevoorwaarden

Welkom bij IPTVLegalbe!
Bedankt voor het gebruik van de IPTVLegalbe-service.

Door gebruik te maken van onze service gaat u akkoord met onze termijn, dus lees deze aandachtig door.

Over IPTVLegalbe product

IPTVLegalbe biedt IPTV-abonnementen met meer dan 9000 kanalen en 19000 VOD.

We bieden 3 soorten service: persoonlijk, restream en reseller.

Proefaccount

U kunt 3 soorten van onze service met één e-mail registreren. We staan ​​slechts één gratis proefaccount van 48 uur per klant toe . Elke actie die probeert de tweede te maken, is een spam-account. Ons systeem detecteert en blokkeert automatisch alle spam-accounts.

Account delen

Het delen van een IPTV-abonnement is verboden. We staan ​​op elk moment slechts één actieve stream open met een persoonlijk account als we zien dat uw account op internet wordt gedeeld, u meer dan één verbinding gebruikt of uw persoonlijke abonnement gebruikt om te restreamen. Uw account wordt verbannen.
Als u meerdere apparaten tegelijk wilt gebruiken, kunt u meer lijnen toevoegen op ons web.

Kwaliteit van kanalen

Er zijn veel elementen die de kanaalkwaliteit beïnvloeden, zoals uw internetsnelheid, uw locatie, het apparaat en de app die u gebruikt, de inhoudsbron. Als een klant die IPTV-service gebruikt, moet u weten dat IPTV-service niet altijd stabiel kan zijn, we kunnen geen garanties geven over de inhoud. Van mijn kant zullen we servers stabiel houden en het vinden van een nieuwe bron voor het kanaal niet goed.
Als u een probleem hebt met de inhoudskwaliteit, kunt u contact met ons opnemen.

VPN- of proxygebruik

U kunt onze service met VPN gebruiken, we vergrendelen uw account niet met IP, maar onthoud dat u niet 2 accounts tegelijk gebruikt.

Niet-ondersteunde regio’s

We ondersteunen geen klanten die in Vietnam wonen.

Kanalen en films (VOD) bibliotheek

Het aantal kanalen en films in de VOD-bibliotheek kan worden gewijzigd op basis van de update die we elke week uitvoeren. We verwijderen ook slechte VOD’s, kanalen werken niet en kunnen niet worden hersteld.

Over algemene voorwaarden

We kunnen deze voorwaarden, onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid te allen tijde wijzigen als we zien dat dit nodig is, met of zonder kennisgeving aan de klant. U moet de voorwaarden regelmatig bekijken. Als u niet akkoord gaat met de gewijzigde voorwaarden voor een Service, moet u uw gebruik van onze Service staken.