IPTV Swiss

Naast de sterke ontwikkeling van wereldwijd internetgebruik, is de geboorte van een nieuwe en veelbelovende vorm van televisie gecreëerd, bekend als IPTV. Een van de meest indrukwekkende artiesten met een loyaal klantenbestand dat snel groeit, is IPTVLegalbe . Ingeschakeld in meer dan 38 landen zoals de VS, het VK, Turkije, Zwitserland en Spanje, bieden ze ook een reeks van 8200 kanalen , 8000 video’s op aanvraag (VOD) een op IP gebaseerde tv-oplossing die is afgestemd op uw behoeften.

Wat is IPTV?

IPTV is een acroniem voor “internetprotocoltelevisie”, wat eenvoudiger betekent dat uw televisieprogramma wordt verweven met internetprotocollen. In plaats van een traditioneel tv-signaal via de kabel te gebruiken, kan de tv rechtstreeks verbinding maken met internet, dat vervolgens materiaal doorgeeft. IPTV is overal beschikbaar. Afhankelijk van uw land, verwijst u mogelijk naar IPTV met de naam van uw land. Bijvoorbeeld Zwitserse IPTV .

Hoe werkt IPTV?

In tegenstelling tot kabels of satellieten, werkt IPTV door materialen via internet te verzenden. Er zijn twee manieren om verbinding te maken met internetsignalen.

Directe verbinding

Computers kunnen worden gebruikt om verbinding te maken met een IPTV-televisieservice om signalen te ontvangen, de apparaten van TV-kanalen te voorzien, of kortom, ze in een TV te veranderen.  

Signaal omzetter

De tweede methode is via een signaalomzetter. Een signaalomzetter kan de sensor omzetten in industriële stroomsignalen, een verborgen uitgangssignaal in een uitgangssignaal, enz … Zonder al te technisch te worden, zal een signaalomzetter input van streamingbronnen omzetten in tv-signalen. 

Over IPTVLegalbe

Zoals eerder vermeld, is IPTVLegalbe een van de beste IPTV-providers. Het is nu actief in 38 landen, vooral in Zwitserland. Het heeft meer dan 8000 kanalen en 8200 video’s op aanvraag. IPTVLegalbe  spreekt niet alleen de persoonlijke klanten aan, ze bieden ook een service aan diegenen die hun eigen streamingkanalen willen hosten of de kanalen die door IPTVLegalbe worden aangeboden willen doorverkopen. 

Persoonlijke klanten 

Persoonlijke klanten kunnen 48 uur lang gratis IPTV proberen. Wanneer u deze proefversie gebruikt, heeft u toegang tot de duizenden kanalen en kunt u het pakket naar uw keuze kiezen. Klanten kunnen vervolgens IPTV bekijken op hun computer of via een IPTV smart box . Daarna wordt u gevraagd of u de proef wilt beëindigen of de service wilt verlengen door te betalen. 

Restream-klanten 

Klanten die voor de kanalen willen betalen, kunnen deze gebruiken en streamen op hun servers. Hiervoor moet de klant een dedicated server, een Xtream-codelicentie en een IPTV-provider hebben om opnieuw op te ruimen. Vervolgens zal IPTVLegalbe de klant voorzien van kanalen en VOD. 

Reseller klanten 

Met IPTVLegalbe kunnen klanten ook reseller van hun kanalen worden. Als reseller zou u de volledige kwaliteiten hebben om een ​​IPTV-provider te zijn. Dit omvat het hebben van uw eigen paneel om gratis proefaccounts voor uw klant te maken, onbeperkte accounts te beheren en accounts voor uw klant te verkopen. 

Hoe toegang krijgen tot de IPTV-lijst?

Via de IPTV-app uit de winkel

U kunt eenvoudig naar de App Store of Google Play Store gaan om de IPTV-applicatie te vinden en te downloaden door “IPTV” in de zoekbalk te typen. 

Hoe kunt u toegang krijgen tot IPTV

De meest gebruikelijke manier is via een smartbox, bijvoorbeeld Zwitserse box IPTV . Er zijn echter ook andere geweldige alternatieven. 

Schakel live-tv in via Kodi

Kodi is een open source media die werkt op meerdere platforms zoals Windows, ioS ​​en Android, waarmee u uw media van het ene apparaat naar het andere kunt afspelen. Met dit programma kunnen gebruikers video’s, podcasts en muziek uit opslagbestanden of internet efficiënt bekijken. Ondanks dat het veel vergelijkbare streamingkanalen is, blijft Kodi toch bovenaan de lijst staan. Hiermee kunnen gebruikers live video’s streamen, liedjes afspelen en verschillende media-inhoud openen via internet. Kodi Swiss IPTV heeft de mogelijkheid om media te streamen vanaf elke locatie zonder enige beperking. 

Een andere manier is om IPTV-kanalen gratis te krijgen via m3u- bestanden. Deze methode ligt echter meer in de illegale opties, omdat de meeste inhoud in m3u-bestanden illegaal is. Gebruik deze methode met de meeste voorzichtigheid. 

Zie ook: Register, Another country

IPTV Thailand
IPTV Sweden