IPTV EXTREME PRO

IPTV EXTREME app instellen. Als u een Android-apparaat zoals een Android-smartphone, Mi Box, Nvidia Shield TV, Firestick of een andere box met Android OS heeft, kunt u kiezen uit een reeks apps , zoals STB-app , Premium IPTV- app, slimmere IPTV-speler, Kodi , VLC-speler .
In dit bericht laat ik je zien hoe je je IPTVLegalbe-abonnement op IPTV extreme instelt via je Android-apparaat. Er zijn 2 versies van deze app IPTV EXTREME en  IPTV EXTREME Pro . Pro-versie kost ongeveer 1 USD zonder de advertentie. Ik heb een gratis testversie, deze ondersteunt EPG, de zenderlijst is gesorteerd op land en u kunt een zender toevoegen aan de map met favorieten. Tot nu toe is het goed en gratis.

Voeg de M3u-lijst toe aan de IPTV EXTREME-app

Stap 1 : Download IPTV Extreme-app

Installeer de IPTV extreme of IPTV extreme pro- app van Google Play Store of download het APK- bestand
IPTV-Extreme-1-app-2

Stap 2 : Open de app en wacht tot deze is geladen

IPTV-extreme

Stap 3 : Voeg een IPTV extreme afspeellijstkoppeling toe

Hier zie je de hoofdpagina van deze app. In plaats van een afspeellijst op de IPTV extreme website toe te voegen, kunt u de M3u-lijst rechtstreeks toevoegen door op de knop Drie stippen in de rechterbovenhoek te klikken en de optie Afspeellijsten te kiezen.

tempsnip

Kies de optie Bestand of link naar afspeellijst om uw M3u-lijst toe te voegen . Mijn aanbeveling is om een ​​m3u-link toe te voegen in plaats van het bestand.

Add-m3u-list

Stap 4:  Voeg M3u-lijst toe

In het gedeelte Naam afspeellijst kunt u elke naam invoeren. Plak uw m3u-link in de  afspeellijstkoppeling of selecteer een bestandssectie . Klik op OK. U krijgt een bericht Nieuwe afspeellijst is toegevoegd
Om m3u te krijgen kunt u inloggen op http://bestbuyiptv.store web, kies de knop Beheer lijn om de optie Download te kiezen en klik vervolgens op M3u en kopieer uw M3u-lijst.
Als u nog geen account hebt, registreer u om 48 uur gratis op proef te komen .
Enter-m3u-list-

Stap 5 : Wacht op het laden van kanalen

Terug naar het hoofdmenu en wacht op het laden van kanalen, dit duurt een minuut.

load-m3u-list-1

Met IPTV Extreme het kanaal gesorteerd op land, deze app heeft de map Favorieten, zoekknop en ondersteunt EPG en logo voor elk kanaal.

TV-guide-1

Genieten!

U kunt meer zien: Registreer hier, andere apparaten, IPTV Smarter Player app, IPTV Mag