IPTV Dreamlink T1

Hoe IPTV op Dreamlink T1 en T1 plus in te stellen

Tegenwoordig is entertainment enorm anders dan wat het niet zo lang geleden was. Moderne technologie heeft het ons mogelijk gemaakt om shows en films te kijken zonder een duur abonnement op kabel-tv te hebben. IPTV-boxen zoals de Dreamlink T1 en T1 + kunnen eindelijk uw bestaande kabelservice volledig vervangen. Beter nog, ze bieden u veel meer entertainmentopties tegen een fractie van de kosten van traditionele tv-aanbieders.

Dreamlink- Een van de beste IPTV-box die momenteel op de markt is. Als je live tv wilt kijken, raad ik dit vak aan. Dreamlink T1 en T1 Plus worden geleverd met veel functies waardoor je verliefd wordt op de doos.

t2

U hebt zojuist Dreamlink T1-box gekocht en kijkt uit naar de installatiehandleiding van Dreamlink T1.
Vrij eenvoudig volg gewoon de instructies hier.

Voordat u IPTV op uw Dreamlink-box installeert, moet u zich al registreren voor een  IPTV-abonnement met uw MAC-adres. Wanneer u op de DOL 2-app klikt, ziet u uw MAC-adres in de rechterbovenhoek.

Alsjeblieft.

5 eenvoudige stappen om het IPTV-kanaal op uw Dreamlink T1-box in te stellen met de DOL2-app

Stap 1 . Open op de hoofdpagina  Mijn apps . Als de DreamOnline (DOL2) niet in de map Mijn apps staat wanneer u een nieuwe Dreamlink T1-box koopt, moet u naar de map Market gaan, deze zoeken en vanaf daar installeren – daarna verschijnt deze in de map Mijn apps

.1-open-my-apps

Stap 2 . Selecteer DreamOnline ( DOL 2 ) –  Het wordt automatisch geladen in het   menu Service .

Step2-dreamonline

Stap 3 . Noteer op de DOL-pagina het Mac-adres in de rechterbovenhoek. Voeg het toe tijdens het afrekenen op het veld “Mac Address”. Selecteer “Setting”

Stap 4Bewerken  moet al zijn gemarkeerd, druk op  OK  op uw afstandsbediening om details te bewerken. Nu moet u uw gegevens invoeren:

3-renter-your-info
Service-bijnaam : voer de servernaam in: IPTVLegalbe
Service / Portal-URL : http://bestbuyiptv.link:6969/c – Controleer dit nogmaals , zorg ervoor dat alle tekens die u vult kloppen.
Certificaat : laat het niet aangevinkt
Gebruikers-ID : laat het leeg
Gebruikerswachtwoord : laat het leeg

4-enter-your-in-info
Stap 5 . Selecteer nu  OK  om uw instellingen op te slaan. Klik op de rode knop om Service te verbinden. Er wordt nu automatisch verbinding gemaakt

5-loading-channel

Zoals je ziet is het heel eenvoudig in te stellen, je hoeft alleen maar je portal te openen

Youtube tutorial:  https://youtu.be/-9Yiks7Lrls

 

Zie ook: Register, Another device, Buzz TVIPTV Enigma2