IPTV China

In deze tijd is het gemakkelijk om dingen die je leuk vindt op internet te bekijken. Met platforms zoals YouTube is het buitengewoon eenvoudig om overal waar je wilt video’s te bekijken en fans van online video’s tevreden te stellen. Voor degenen die van traditionele tv houden, is het echter nog steeds vrij moeilijk om tv te kijken zonder kabels, kabels en het niet kunnen inhalen van shows. Maar met IPTV kunnen tv-liefhebbers nu programma’s bekijken en inhalen waar en wanneer ze maar willen. 

Wat is IPTV?

IPTV, ook bekend als Internet Protocol televisie, stelt gebruikers in staat om continu televisie-inhoud te streamen, zolang ze een stabiele internetverbinding hebben. IPTV verschilt van traditionele tv, die werkt op basis van kabels en satelliettransmissie. Als gevolg hiervan kunnen gebruikers van IPTV tv kijken op elk apparaat met een mediaspeler en een stabiele internetverbinding. Bovendien hoeven gebruikers niet te maken te hebben met kabels en satellietinstallatie, waardoor het installatieproces veel handiger is. 

Introductie van IPTVLegalbe

Met de opkomst van IPTV begonnen veel bedrijven te verschijnen en probeerden ze de beste IPTV te bieden. Maar er is er een die zich onderscheidt van de rest. Introductie van IPTVLegalbe, een van ‘s werelds beste IPTV serviceproviders en is op weg om de grootste in China te worden . Dit bedrijf is gevestigd in Canada en streeft er voortdurend naar om de wereld de beste IPTV-service te bieden. Blijkbaar is hun service nu beschikbaar in 38 landen . Ze hebben momenteel 8200 kanalen en 8000 video’s op aanvraag (VOD). IPTVLegalbe is nu beschikbaar in China en concurreert met bedrijven zoals China Charming IPTV om de topplaats voor IPTV-serviceprovider te claimen. 

IPTVLegalbe’s  Service

persoonlijk 

IPTVLegalbe biedt een scala aan diensten. De meest elementaire is een persoonlijk account. Met dit account kunt u nu IPVT kopen in China . Om dit te doen, hoeft u alleen een gratis proefaccount aan te maken waarmee u 48 uur lang gratis van de service kunt genieten. Tijdens de proefperiode kunt u verschillende boeketten kiezen uit de lijst met kanalen uit verschillende landen. U kunt ook standaard alle boeketten selecteren. Wanneer de proefperiode verloopt, wordt uw account verlengd met abonnementskosten. 

Tussenpersoon

Reseller-accounts bieden u voordelen, zoals een IPTV-paneel, de mogelijkheid om gratis accounts voor klanten te maken, accounts te beheren en premium-accounts te verkopen. Het is een van de manieren om geld te verdienen met IPTV. Instellen is eenvoudig en kan in een mum van tijd worden gedaan. Zodra je alles klaar hebt, begin je met het beheren van je IPTV-paneel en laat je je eigen bedrijf groeien!

ReStream

Net als het Reseller-account, is de Restream-service ook een uitstekende mogelijkheid van IPTV. Met dit account kunt u verbindingen van de provider kopen en opnieuw op uw IPTV-website zetten. Hoeveel mensen kunnen streamen, hangt af van uw server. Nogmaals, het instellen is niet ingewikkeld. Als u passief inkomen wilt genereren, is een Restream-account een uitstekende investering. 

Andere IPTV-service

IPTVLegalbe levert altijd een premium service aan klanten. U kunt IPTV echter nog steeds op verschillende manieren gratis bekijken. 

m3u-bestanden

m3u is een van de populairste manieren om IPTV-kanalen in China te bekijken. Voor deze methode moet u m3u downloaden, gegevens in de vorm van tekst, maar deze worden weergegeven wanneer u met een mediaspeler werkt. m3u-bestanden zijn verspreid over het internet. U kunt de meeste van hen vinden op websites die zorgen voor China IPTV kanaal lijsten in de vorm van m3u data. U hebt een mediaspeler nodig, zoals VLC, om deze bestanden uit te voeren. 

APK 

U kunt ook IPTV downloaden als APK-bestanden (Android-applicatiepakket). Zoals de naam al doet vermoeden, is het specifiek voor Android-telefoons. Maar als u een Android-gebruiker bent, kunt u APK voor China IPTV downloaden

code

Als je nog geen mediaspeler hebt, overweeg dan om Kodi te gebruiken voor de beste kijkervaring op het gebied van IPTV in China . Kodi is een gratis en open-source mediaspeler-software die specifiek is ontworpen voor IPTV. De ontwikkelaar van Kodi begrijpt dat het gebruik van m3u-bestanden verwarrend kan zijn als ze niet worden gebruikt met een juiste speler. Dus creëerden ze Kodi die je m3u-bestanden organiseert en ze een betere look geeft. Kodi wordt geleverd met een prachtig ontworpen gebruikersinterface die de kijkervaring vergemakkelijkt. Het is eenvoudig in gebruik en erg prettig om naar te kijken.

Zie ook: Register, Another country

IPTV Denmark

IPTV CARIBBEAN