IPTV Canada

Kabeltelevisie heeft altijd een slechte reputatie gehad als het gaat om streaming. Uw kabel- of satellietontvanger is bevroren of het display wordt met de minuut korreliger. Als uw tv problemen geeft voordat u een tv-reparateur belt, kijk dan eens naar de beschikbare opties om u heen.

Introductie van Internet Protocol Television, ook bekend als IPTV, een gemoderniseerde methode voor het leveren en streamen van entertainment via internet zonder het gebruik van kabels of satellieten. Zolang je een stabiele internetverbinding hebt, kun je IPTV gebruiken!

Geschiedenis van IPTV

Het verscheen voor het eerst in 1995 en kon audio en video van Windows naar een televisie verzenden. Naarmate de tijd verstreek, zagen veel bedrijven een geweldig idee en begonnen dat concept te gebruiken en verder uit te breiden, vandaar de creatie van continue live webcasts. IPTV werd steeds populairder en begon internationaal uit te breiden en een reeks landen over de hele wereld te bereiken en gestaag begonnen landen hun IPTV-dienst te lanceren.

Waarom zou u IPTV gebruiken?

Goede vraag, voordat u zich aanmeldt voor een nieuw type service, moet u altijd weten wat de voordelen zijn van het gebruik ervan. Nou, laat me je vertellen

. IPTV is een betrouwbare en veilige service die allerlei soorten media levert aan abonnees, bijvoorbeeld video on demand live-tv, interactieve tv en online media. Het neemt de constante frustratie weg van het opnieuw bedraden of vernieuwen van uw kabels omdat ze in de loop van de tijd zijn verouderd. Ook is het niet nodig om gaten in uw huis te boren om de draden te verbergen, omdat IPTV volledig draadloos is!

Je kunt jezelf ook altijd en overal vermaken, zolang je maar voldoende internetverbinding hebt. Je krijgt ook het voordeel van het verkennen en streamen van een uitgebreide bibliotheek met kanalen, die alle soorten genres omvat, zoals sport, koken, tv-shows, films en nog veel meer. 

Het is ook buitengewoon eenvoudig om programma’s te zoeken die u wilt bekijken. Om uw ervaring eenvoudiger te maken, biedt PTV u de flexibiliteit om uw bibliotheken en categorieën voor uw favoriete tv-programma’s te maken, zodat u ze met slechts een klik kunt vinden.

Verschillende soorten IPTV

Er zijn drie verschillende soorten IPTV-services, elk met hun unieke service.

Video on Demand (VOD)

Deze worden beschouwd als de eenvoudigste vorm van IPTV-streaming, waarbij via een online website naar een tv-programma of andere media wordt gekeken. Het enige wat u hoeft te doen is een account aanmaken en vrij kijken wat u maar wilt op internet. Een goed voorbeeld hiervan is Netflix of Hulu.

Uitgesteld IPTV

Dit type IPTV wordt gebruikt voor uitgezonden tv-programma’s die alleen gedurende een bepaalde tijd streamen. Dit is perfect voor iedereen die moeite heeft met het beheren van zijn tijd omdat ze de hele dag bezig zijn!

Nu kunt u deze uitgestelde internetprotocoltelevisiemethode gebruiken om shows op te slaan om later te bekijken. U hoeft niet meer te benadrukken dat u nog een aflevering mist.

Live IPTV

Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u met Live IPTV elk live sportevenement bekijken dat momenteel wordt uitgezonden. Je kunt het bekijken op internet op de televisie of streamen op je mobiele telefoon. IPTV werkt met bijna alle apparaten!

Voor welke IPTV-service moet u zich aanmelden?

Met zoveel verschillende services die er zijn, kan het een uitdaging zijn om te beslissen welke geschikt en betrouwbaar is. Maar maakt u zich geen zorgen, want wij hebben u gedekt!

IPTVLegalbe is een van de beste IPTV-providers in Canada die ernaar streeft u de beste ervaring als betrouwbare aanbieder te bieden. Met meer dan 8200 hoogwaardige kanalen en 8000 VOD die je kunt verkennen, kan het worden afgespeeld met een resolutie van 1080p, waardoor je de beste en helderste schermen krijgt. Je kunt ook kanalen streamen uit meer dan 38 landen over de hele wereld!

Als een bedrijf dat met meer dan 500.000 klanten werkt, hebben we jarenlange ervaring en daarom kunnen we klanten bieden wat ze willen. Omdat uw geluk onze eerste prioriteit is, zullen we altijd ons best doen om aan uw verwachtingen te voldoen en hogere normen te stellen.

Zie ook: Register, Another country

IPTV CARIBBEAN

IPTV Brazil